PeKaWe

autobemiddeling


De Volkswagen Passat en Passat Variant.


Al jaren staat de Volkswagen Passat in de top van het D segment. Niet zo verwonderlijk, want de no nonsense uitstraling en de perfecte afwerking hebben hem tot een zakelijk zeer geaccepteerde auto gemaakt. Inmiddels is de Volkswagen Passat al weer toe aan zijn 8e generatie en dat kun je zien; de verfijnde afwerking en de luxe uitstraling maken de auto helemaal compleet.


De Volkswagen Passat Variant 1.5 TSI 110kW 150pk Highline 7-DSG automaat met gratis Premium pakket twv € 2.860,00 is bij PeKaWe leverbaar vanaf € 36.427,00 en dat is maar liefst € 8.673,00 euro voordeliger dan de Nederlandse consumentenprijs ( € 42.240,00 + € 2.860,00 ).


AUTOTEST door:Slechts weinig auto’s genieten het aanzien van de Volkswagen Passat. In zijn klasse is de Duitser de ongekroonde koning. Dat andere automerken het hiermee volstrekt eens zijn wil niet zeggen dat zij geen poging wagen om die prestigieuze plek op de hoogste rots te bemachtigen.....

Best knap eigenlijk als je de verworven status van de Passat in ogenschouw neemt. De momenteel beste verkochte Volkswagen ter wereld is (lees verder..) 
Bekijk hier de test van de Volkswagen Passat door de ANWB

E-mailen
Bellen
Info