Over ons:

PeKaWe is een jong bedrijf, gestart in 2014, maar heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de in- en verkoop in Europa. Wij werken samen met een Duitse relatie en door onze krachten te bundelen zijn wij in staat om u een interessante aanbieding te maken. Doordat onze kosten laag zijn (wij hebben geen duur pand, showroom, etc.) kunnen wij scherp adverteren op internet. Dat is ook onze manier van zaken doen: u geeft aan (het liefst per email) waarin u interesse heeft en wij maken een passende aanbieding of sturen u een prijslijst zodat u zelf de auto kunt samenstellen.

Heeft u een auto via ons besteld? Wij bestellen deze bij de dealer en houden u op de hoogte van de levertijd. Ook kunt u kiezen of u de auto zelf bij de dealer wilt ophalen of dat u gebruik wilt maken van onze transport service. Ook kunnen wij voor u de toelating bij de RDW in Nederland en de BPM aangifte verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.

PeKaWe autobemiddeling zoekt in Europa de meest voordelige prijs en biedt deze auto's aan op internet. PeKaWe besteld de door u gewenste auto bij de officiële merkdealer in Europa. Omdat de auto's in Europa worden besteld heeft u gewoon recht op de volledige fabrieksgarantie! U kunt voor onderhoud, service en garantie gewoon bij de merkdealer bij u in de buurt terecht.


Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! Ga hier naar het contactformulier.

Heeft u zelf al uw droomauto in het buitenland gevonden en wilt u deze zorgeloos en professioneel laten importeren?

Kijk dan bij ons bedrijf Bakker Import Service! 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info